Aktiveteter & Kurser

.

Plåt-Pelles fixarkvällar

Det är alla slags hantverksmingel där du tar med det du vill pyssla med. Stickning, virkning, målning eller annat som befrämjar kreativitet och skaparglädje.

Vi tycker det är roligare att hantverka tillsammans och dessutom kan vi också hjälpa varandra. Kanske var det länge sedan du höll i en stickning. Då finns det säkert någon som kan hjälpa dig att komma igång.

Vi återkommer med datum
Kulturhuset bjuder på kaffe och te. 
För medlemmar är det gratis, övriga 50 kr.
Har du frågor om kvällarna kan du mejla till Maria Turdell:
Varmt välkomna till oss!

Hantverksmingel

Välkomna på Plåt-Pelles fixarkväll och hantverksmingel. Ta med din virkning, stickning , kläder som ska lagas, fållas, ändras. Det är roligare att hantverka tillsammans, bolla idéer och hjälpa varandra.

Kanske var det länge sen du höll i en stickning och skulle vilja komma igång igen. Säkert finns det många stickexperter och andra hantverkskunniga bland oss medlemmar.
Finns det någon som har symaskin så ta gärna med den.

Ta med något gott till fikat.
Kaffe och te finns!
För mer information besök gärna vår facebook.

Odlarglädje

Varje vår arrangerar vi på Plåtpelles en plantbytardag som vi kallar för Odlarglädje. Där kan du byta plantor eller köpa av andra. I år är det den 26 maj mellan 11-16. Så ta med dina frösådder och plantor som spridit sig så andra kan glädjas åt dem. Ta med ett bord eller lägg ut dem direkt på gräset. Vi håller till på gräset framför Plåtpelles. Mejla oss om du vill delta med plantor eller annat inom odling på

Väl mött i vår


Lär dig spela gitarr

Kurserna pågår året runt och du kan välja att spela enskilt eller i grupp.

Läs mer via länken eller ring 073-416 43 03